30.jaanuar kell 9.15 karneval

30.jaanuar on meil algusega kell 9.15 karneval, kus iga rühm esitab ühe loo või dramatiseeringu. Lugude valimisel lähtume aasta üldteemast „Lood mina võtan luige suusta, laulud latika ninasta”.

Kui mina hakkan laulemaie, Laulemaie, laskemaie,

Pisut sõnu pildumaie, Ma laulan mere maaksi,

Merekaldad karjamaaksi, Mereääred heinamaaksi,

Merepõhja põllumaaksi, Merekivid killingiksi,

Küll on laulu, kui mina lasen, Küll on viisi, kui veeretan,

Lood mina võtan luige suusta, Laulud latika ninasta. Laulud latika ninasta,

Lood mina võtan luige suusta, Küll on viisi, kui veeretan, Küll on laulu, kui mina lasen, Merekivid killingiksi, Merepõhja põllumaaksi, Mereääred heinamaaksi, Merekaldad karjamaaksi, Ma laulan mere maaksi, Pisut sõnu pildumaie, Laulemaie, laskemaie, Kui mina hakkan laulemaie.